Regisztráció
Kedves óvodapedagógus, tanító, tanár!

 

A regisztrálással Ön a Médiatudor és a Digitális világ című oktatási segédanyagainkat érheti el, tekintheti meg, töltheti le és használhatja munkája során.

Az adatai elküldését követően Önt e-mailben értesítjük regisztrációjáról. Az e-mailben kap egy linket, arra kattintva érvényesítheti regisztrációját.

Azt követően bármikor bejelentkezhet a mediatudor.hu vagy a digitalisvilag.hu oldalon és letöltheti tananyagainkat.

Köszönjük érdeklődését!

Az intézmény adatai

Intézmény neve*:
Iskola OM száma*:
Irányítószám*:
Megye*:
Város*:
Utca, házszám*:
Intézmény kp. telefonszáma*:
Intézmény fax száma:
Intézmény e-mail címe*:
Igazgató neve*:
Igazgató telefonszáma:

A regisztráló pedagógus adatai

A regisztráló neve*:
E-mail címe:
Foglalkozása*:
captcha


Kérem, írja ide a képen látható szót!*:

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Kifejezett és egyértelmű hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a MediaSmart Hungary Oktatási Közhasznú Nonprofit Kft. mint adatkezelő az általam a www.mediatudor.hu weboldalon történő regisztráció és a weboldal használata során megadott, illetve a személyemről egyébként az adatkezelő által rögzített személyes adataimat a MediaSmart Hungary Oktatási Közhasznú Nonprofit Kft. a Médiatudor és a Digitális világ projektek lebonyolítása és az általam megrendelt szolgáltatások nyújtása érdekében kezelje. Tudomásul veszem, hogy az adatkezelés jogalapja az én önkéntes hozzájárulásom; az adatkezelés időtartama a köztem és a MediaSmart Hungary Oktatási Közhasznú Nonprofit Kft. között fennálló ügyfélkapcsolat időtartamával egyezik meg - amelyet bármikor megszüntethetek a mediasmarthungary@mediasmarthungary.hu e-mail címre küldött üzenettel -; az adatokat csak a MediaSmart Hungary Oktatási Közhasznú Nonprofit Kft. munkavállalói ismerhetik meg. Tudomásul veszem továbbá, hogy az adatkezelőtől bármikor kérhetek felvilágosítást adataim kezeléséről vagy kérhetem személyes adataim helyesbítését vagy törlését és jogsértés esetén a személyes adatok védelméről szóló 1992. évi LXIII. törvényben meghatározott egyéb jogorvoslati lehetőségeimmel - például bírósághoz fordulás joga - is élhetek.

 
Tananyag rendelés!